El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 25 de mayo de 2019

Comença La Miqueleta, pròleg de la Fira de Sant Miquel a Onda

28/09/2018 | 11:21 h
Comentarios
0

(16 fotos i 3 vídeos) La segona edició de La Miqueleta, la II Fira gastronòmica d'Hosturionda, ha començat aquest dijous al Raval de Sant Josep amb un concert de Kolesteruel, com a pròleg d'una nova Fira de Sant Miquel a Onda, que s'inuaugura oficialment aquest divendres a les 19.30 hores.

Els dotze establiments de l'Associació Local d'Hostaleria i Turisme (Hosturionda) presenten diverses novetats.

En el recinte de la Fira les encarregades del local nde María José vendran dissabte racions solidàrias d'un pernil a benefici de l'Asociacio Castelló contra el Càncer (ACCC). Cada plat costarà 3 euros i la recaptació anirà íntegra a l'associació.

Una atra de les novetats serà un ‘guest bartending’ organitzat per Druida bar&drinks i els 7 jiggers, amb els millors bartenders valencians, que elaboraran còctels a l'stand., diumenge a partir de les 12 hores.

Dissabte, a les 19 hores, a la barra de Cerveseria Panera i Cafè Colonial, Juan Carlos Pavia, enòleg de la bodega Roques Negres de les Useres, dirigirà un tast de vins gratuït, encara que es necessita inscripció.

Les actuacions musicals de La Miqueleta es completaran dissabte al migdia amb el grupo local Atuvera Flamenco-pop’ i diumenge, també a partir de les 12 hores, arribarà el tron del grup de Castelló de versions Los Simples.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre