El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 17 de septiembre de 2019

Cinc centres educatius d’Onda es beneficiaran del programa Edificant de la Generalitat

20/09/2018 | 21:14 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda millorarà les infraestructures de la Secció de Secundària, del CEI Sambori, del CEIP Baltasar Rull, del CEIP Mestre Caballero i del CEIP Pio XII, gràcies al pla que Edificant que ha engegat la Conselleria de Educació. Es preveu que la inversió mínima per a aquestes millores serà de 5 milions d'euros "que podrien augmentar-se si es considera oportú", segons indica una nota municipal que continua així:

"L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha anunciat que, “de totes maneres, anem a reunir-nos amb els equips directius de cada centre que es va a beneficiar del  programa amb la finalitat de conèixer què suggeriments poden fer a cada projecte i consensuar les actuacions amb els principals usuaris. Aquesta és una mostra més que aquest equip de govern vol construir la ciutat entre tots i es preocupa per les opinions de la ciutadania i de les persones que van a dur a terme el seu dia a dia en les instal·lacions a reformar”.

A més, des de l'inici de legislatura s'ha demostrat que per a l'actual equip de govern l'educació és un pilar bàsic i ha mostrat la seva preocupació per comptar a Onda amb unes instal·lacions dignes. L'Ajuntament d'Onda va aconseguir que la Conselleria, que és qui té les competències en aquesta matèria, actuara en 2017 en els patis del CEIP Miralcamp i arreglara algunes deficiències que presentava la Secció. En aquest sentit, l'alcalde Huguet ha comentat que “aquest pla permetrà agilitar el procés perquè tant els alumnes onders com el professorat estudien en les millors instal·lacions possibles que sempre ha sigut una prioritat per a nosaltres. A més, en el Pla Edificant tenim una nova demostració que la col·laboració entre administracions és positiva per a la ciutadania, que veurà incrementada la seva qualitat de vida amb aquestes actuacions”.

“Amb aquest pla, a més de les millores en l'escola infantil i en els centres educatius de Primària, anem a complir un compromís adquirit amb la Secció de l'IES Serra Espadà, atenent les necessitats dels veïns d'Onda i dotant a la ciutat d'un segon institut independent, facilitant la funcionalitat i la millora de cadascun dels centres. Gràcies als treballs duts a terme per les àrees d'Urbanisme i Educació, dirigides per Marta Piquer i Encarna Ribes, respectivament, prompte l'alumnat onder podrà gaudir d'aquestes millores”, ha conclòs Huguet, en transcripció de la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

334 fotos de les festes del Grup Folcòric d’Onda 2019

07/09/2019 | 06:43 h

S’han celebrat dissabte 31 d’agost, amb la presentació de la reina infantil, Balma Ortells Prades, i el seu acompanyant, Salva Navarro Díez de los Ríos, i diumenge 1 de setembre, amb l’ofrena a la seua patrona, Santa Bàrbera, i la missa ballada a l’església de la Verge del Carme.