El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

L’alcalde d’Onda demana al Delegat del Consell que la Generalitat continua col·laborant en el Museu del Taulell

15/09/2018 | 07:38 h
Comentarios
0

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, s'ha reunit aquesta setmana a l'Ajuntament amb el delegat del Consell a la província de Castelló, Adolf Sanmartín, per a tractar els temes que afecten a les dues administracions, segons destaca una nota municipal.

Després de la trobada Huguet ha destacat que “li he traslladat a Sanmartín la necessitat que el Consell continue invertint en l'exposició permanent del Museu del Taulell Manolo Safont i que d'aquesta forma es puga finalitzar el projecte expositiu per a aquest entorn. Hem rebut una bona acceptació de la proposta i el representant de la Generalitat ha assegurat que traslladarà aquesta inquietud als responsables perquè es tinga en compte en els pròxims pressupostos autonòmics”, en transcripció de la nota, que continua així:

"D'altra banda, Huguet ha demanat, a Adolf Sanmartín, una reunió amb la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, María Elena Ferrando, amb la finalitat de “reivindicar per a Onda una residència pública de la tercera edat. Els he recordat que, a Onda, en aquests moments són més de 4.000 majors de 65 anys i només disposem d'una residència concertada amb 65 places, havent-hi en espera entre 30 i 40 persones. Malgrat que Onda és un referent en la província en qüestió de serveis i ajudes a persones dependents, és totalment necessària aquesta residència. I és que en les últimes dècades ha anat en augment aquest col·lectiu de la població i es preveu que continue així en els pròxims 5 anys. A més, Onda no compta amb habitatges ni pisos tutelats, per la qual cosa des de l'equip de govern d'Onda considerem imprescindible la creació d'aquesta residència”.

A més, l'alcalde ha aprofitat la reunió per a tractar diversos temes en els quals l'administració autonòmica i la local tenen col·laboració i ha destacat que “per a nosaltres és molt important reivindicar allò que li correspon a la ciutadania d'Onda davant qualsevol govern, siga del color polític que siga, com venim fent fins al moment amb bons resultats, com pot ser els Fons Feder de la Unió Europea o l'Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana (ARRU) en  la qual participen Ministeri i Conselleria, que només entre aquests dos programes van a destinar més de 8 milions d'euros a la localitat. En aquest cas, cal destacar que hem trobat una bona disposició a continuar amb la col·laboració que existeix entre ambdues institucions”, acaba transcrivint la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.