El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 15 de febrero de 2019

La Cooperativa d’Onda ofereix els servies d’almàssera d’oli a Sant Joan de Moró

14/09/2018 | 08:47 h
Comentarios
0

La Cooperativa Agrícola Nostra Senyora de l'Esperança d'Onda posa a la disposició dels seus socis, en col∙laboració amb la Cooperativa Sant Joan Baptista de Sant Joan de Moró, el servei d’almàssera, segons les tarifes de la imatge.
Per a més informació es pot consulta directament a la Cooperativa d'Onda, per telèfon al 964 600 990 o per correu electrònic a través d' info@cooponda.com .

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

El Torneo de España Match de Improvisación da paso a la Liga local de Onda

05/02/2019 | 15:11 h

(466 fotos) Este fin de semana se ha celebrado en el Teatro Mónaco de Onda el I Trofeo de España Matx de Improvisación, en el que la selección valenciana se ha impuesto a la aragonesa en la final por 6-5. El próximo domingo comienza la VII Liga de Improvisación Teatral, en la Cassola, con nuevo horario, a partir de las 18.30 horas.