El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 20 de abril de 2019

L’IES Serra d’Espadà a Onda compta amb nous equipaments per a formació professional

11/09/2018 | 14:36 h
Comentarios
0

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, i la regidora d'Educació, Encarna Ribes Rovira, han visitat l'IES Serra d’Espadà per a conèixer de primera mà els nous equipaments que ha adquirit el centre per a millorar els cicles formatius que s'hi imparteixen.

Huguet ha destacat que “aquests mòduls són molt importants per a la nostra ciutat i tota la comarca, ja que tenen un 100% d'inserció laboral entre els quals finalitzen aquests graus. Des del meu equip de govern sempre hem apostat per la formació per a millorar les oportunitats de la ciutadania i amb apostes com la que fa l'institut local es ve reforçant aquesta política que ve afavorint als sectors productius de la localitat, sobretot a la ceràmica, que tan important és per a Onda”, segons indica una nota de l'Ajuntament que continua d'aquesta manera:

"Així, el centre ha dut a terme una inversió de 40.000 euros en: autòmats i equips de soldadura portàtil per a la família de Manteniment; un braç robòtic per a la família d'Electricitat; quatre equips de molturació (molins) i 10 tamisos per a la família de Ceràmica i un mostrador i una TPV per a la família de Comerç. Aquestes inversions s'han pogut dur a terme gràcies a l'economia sanejada de la qual gaudeix el centre educatiu i “al fet que la Generalitat Valenciana ha canviat algunes polítiques econòmiques i ha permès la inversió en aquest tipus d'equipaments”, ha explicat l'alcalde.

Finalment, Huguet ha comentat que “l'IES Serra d’Espadà, gràcies a aquestes inversions, s'ha convertit en un institut capdavanter en aquest tipus de centres de Formació Professional, ja que han donat un salt qualitatiu. Segons ens expliquen des del centre, era una inversió necessària per a oferir una oferta educativa de qualitat, moderna i actualitzada. Açò va en total consonància amb la política de l'equip de govern, ja que la nostra aposta per l'educació pública i de qualitat és totalment recognoscible i clara en les gestions municipals, com per exemple, amb la inversió de 400.000 euros del pressupost municipal en l'àrea d'Educació”, segons acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

267 fotos de la Feria de Abril de Onda 2019

16/04/2019 | 19:55 h

Se ha celebrado el viernes 12 y el sábado 13 de abril en la carpa instalada en el aparcamiento del Recinto Multiusos, que se utilizará también para la Pascua Sonora y el festival Remembre del 4 de mayo. Ha habido actuaciones musicales, concentración de caballistas, bailes y gastronomía, con calor durante el día y bastante frío durante la noche.