El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 26 de junio de 2019

La Miqueleta d’Hosturionda i la música del Miquelfest complementen la Fira de Sant Miquel a Onda

11/09/2018 | 08:01 h
Comentarios
0

http://www.eltriangulo.es/contenidos/imagenes/2018/09/PresentacioMiqueletaMiquelfest-1.jpg

L'Ajuntament d'Onda, gràcies a la coordinació de les seves regidories i en col·laboració amb Hosturionda, ha organitzat activitats que complementaran la Fira de Sant Miquel, segons indica una nota municipal.

Així, la segona edició de La Miqueleta, organitzada per l'assocació local d'hostaleria i turisme (Hosturionda), i la múical del Miquelfest, que coordina l'àrea de Cultura, "volen oferir una major oferta als visitants d'aquesta important cita ondera", afegeix la nota.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, ha destacat durant la roda de premsa la col·laboració entre les diferents àrees del govern per a “poder dur a terme una  potent  programació que permet dinamitzar la localitat i beneficiar al comerç local. Estem convençuts que aquesta aposta per la qualitat va a donar els seus fruits i anem a collir uns bons resultats de participació perquè l'èxit de la fira serà l'èxit de la suma de tots, dels comerços i l'hostaleria i de les diferents àrees de l'Ajuntament”, en transcripció de la nota municipal .

Durant La Miqueleta, tal com ha explicat Manuel Llorens Porcar, representant d'Hosturionda, 10 locals oferiran gastronomia i copes de gran qualitat, per a mostrar la gran diversitat d'oferta gastronòmica d'Onda. Comença ja dijous 27, un dia abans d'inaugurar-se la Fira de Sant Miquel, amb l'actuació de Kolesteruel i promoció en la cervesa. De divendres a diumenge hi haurà activitats infantils amb Sargantana Aventura. El dissabte es podrà gaudir de tallers de sushi amb Asoko, coctelería amb Druida bar&drinks, tast de vi amb Cervesería Panera i el Café Colonial efectuarà una xarra degustació de menjar vegetarià i vegana. A més, actuarà el grup local de flamenc-pop A tu Vera i hi haurà pernil solidari a benefici de l'Associació Castelló contra el Càncer (ACCC) amb el restaurant Dónde María José. Ja el diumenge la fira comptarà amb tallers de coctelería infantil amb Druida bar&drinks i Guest Bartending amb els coctelers dels '7 giggers' i conclourà amb una actuació musical del grup castellonenc Los Simples i un taller de berenar saludable infantil amb Bocatería el Cantó i teatre en anglès a càrrec de Kids&Us Onda.

Per la sea banda, el tinent d'alcalde de Cultura, Lluís Pastor Catalan, ha assenyalat que “enguany hem volgut pujar l'aposta en el Miquelfest amb l'actuació d'un grup capdavanter a nivell nacional com és Reincidentes, que estarà acompanyat dels castellonencs Malababa” i ha destacat  també “la coordinació entre àrees que ha fet possible que tinguem un cartell atractiu durant aqueix cap de setmana a Onda”, segons transcriu la nota.

Finalment l'alcalde ha convidat a “la gent de la província de Castelló al fet que ens visite durant la Fira de Sant Miquel ja que podrà conèixer de primera mà la qualitat dels comerços d'Onda i el nostre ric patrimoni cultural i natural”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

136 fotos de la festa final de curs del CEI El Trenet d’Onda i la graduació de 3 anys

26/06/2019 | 06:15 h

S’ha fet dissabte 22 de juny a l’auditori de la Unió Musical d’Onda, al carrer de Cervantes.