El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 26 de junio de 2019

L’ondera Rebeca Brun Santiago, autora del cartell per a Fira d’Onda 2018

09/09/2018 | 06:27 h
Comentarios
0

(19 fotos) L'ondera Rebeca Brun Santiago és l'autora del cartell per a Fira d’Onda 2018, que se celebrarà del 6 al 28 d'octubre. Un jurat format per representants del món de la cultura, el disseny i la festa ha elegit l'obra guanyadora entre les 16 que s'havien presentat. Les persones interessades podran visitar la mostra dels cartells del 6 al 16 de setembre, a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura.

L'artista ha obtingut un premi de 600 euros. L'obra, amb un disseny 3D, destaca el 150 aniversari de les festes locals, juntament amb elements característics d'Onda com el castell, els bous o els cadafals.

La reina de la Fira d’Onda 2018, Anna Peña Mañana, i les dames, Sonia Rodríguez Berzosa i Marian Moya Martí; la reina infantil, Carmen Fabregat Bou, i la seua cort d'honor, juntament amb l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, i el regidor de Festes Asensio Blaya Martínez, entre altres representants municipals, han inaugurat aquesta la vesprada de dijous 6 de setembre l'exposició de les obres.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

136 fotos de la festa final de curs del CEI El Trenet d’Onda i la graduació de 3 anys

26/06/2019 | 06:15 h

S’ha fet dissabte 22 de juny a l’auditori de la Unió Musical d’Onda, al carrer de Cervantes.