El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 15 de febrero de 2019

L’ondera Rebeca Brun Santiago, autora del cartell per a Fira d’Onda 2018

09/09/2018 | 06:27 h
Comentarios
0

(19 fotos) L'ondera Rebeca Brun Santiago és l'autora del cartell per a Fira d’Onda 2018, que se celebrarà del 6 al 28 d'octubre. Un jurat format per representants del món de la cultura, el disseny i la festa ha elegit l'obra guanyadora entre les 16 que s'havien presentat. Les persones interessades podran visitar la mostra dels cartells del 6 al 16 de setembre, a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura.

L'artista ha obtingut un premi de 600 euros. L'obra, amb un disseny 3D, destaca el 150 aniversari de les festes locals, juntament amb elements característics d'Onda com el castell, els bous o els cadafals.

La reina de la Fira d’Onda 2018, Anna Peña Mañana, i les dames, Sonia Rodríguez Berzosa i Marian Moya Martí; la reina infantil, Carmen Fabregat Bou, i la seua cort d'honor, juntament amb l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, i el regidor de Festes Asensio Blaya Martínez, entre altres representants municipals, han inaugurat aquesta la vesprada de dijous 6 de setembre l'exposició de les obres.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

El Torneo de España Match de Improvisación da paso a la Liga local de Onda

05/02/2019 | 15:11 h

(466 fotos) Este fin de semana se ha celebrado en el Teatro Mónaco de Onda el I Trofeo de España Matx de Improvisación, en el que la selección valenciana se ha impuesto a la aragonesa en la final por 6-5. El próximo domingo comienza la VII Liga de Improvisación Teatral, en la Cassola, con nuevo horario, a partir de las 18.30 horas.