El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda lliurarà més de 2.800 agendes escolars per al curs 2018/19, també a 1er i 2on de Primària

07/09/2018 | 13:32 h
Comentarios
1

La regidora d'Educació de l'Ajuntament d'Onda, Encarna Ribes Rovira, ha presentat aquest divendres la nova agenda escolar que es lliurarà de manera gratuïta a l'alumnat d'ESO i, com a novetat, a tota Primària, també 1er i 2on.

Per aquesta raó, ha augmentant el nombre d'agendes fins a les 2.850. Estudiants de 1er d'ESO de la Secció deSecundària s'han encarregat de realitzar els dissenys de l'agenda d'enguany. L'autor de la portada ha sigut Moaad Oukhchine i els dibuixos que apareixen dins d'ella són obra d'Eider Poles i Sara Ramos.

La regidora ha afirmat que “l'agenda és una eina diària i essencial, per la qual cosa hem decidit augmentar aquest servei perquè tots els alumnes puguen gaudir-la” i ha afegit que “amb les diferents ajudes que concedeix el consistori, volem facilitar a les famílies onderes, en la mesura del possible, a la volta al col·legi, que cada vegada és més cara”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

L'agenda, que es lliurarà a l'inici del curs, està adaptada al calendari escolar i inclou tota la informació acadèmica i d'interès per a pares i alumnes, així com les festivitats d'Onda i les activitats més significatives.

Ribes ha conclòs dient que “en els pròxims cursos seguirem millorant l'agenda adaptant-la a les necessitats que demanden els estudiants i aportant nous apartats perquè els siga realment útil. Amb ella, els alumnes aprendran a organitzar-se i podran ser més eficients amb les seves responsabilitats acadèmiques” acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
1
Carlos Gil Castelló
07/09/2018 | 14:32 h
#
¡A buenas horas mangas verdes! Les coses es planifiquen amb temps, no de hui per a demà. Imagine que la majoria de 1er i 2on ja la tindrà.
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.