El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 26 de junio de 2019

Comerç, gastronomia i música a la Fira de Sant Miquel a Onda, del 27 al 30 de setembre

03/09/2018 | 14:18 h
Comentarios
0

El matí d’aquest dilluns s’ha presentat la programació d'activitats que conformen la Fira de Sant Miquel, que se celebrarà els dies 27, 28, 29 i 30 de setembre. A més dels comerços que conformaran aquesta edició, la fira comptarà amb molts atractius i una variada oferta. El tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas Donís, ha explicat que “aquesta fira urbana intenta reinventar-se any rere any mantenint l'essència tradicional. Així, el Raval de Sant Josep, Calatrava, el Pla i la Font de Dins oferiran una concentració important, tant comercial com d'oci”.

El programa de la Fira de Sant Miquel ofereix a veïns i visitants alternatives de diversió amb animacions itinerants, actuacions musicals, tallers, mostres gastronòmiques o desfilades de moda. “D'aquesta manera, els comerços mostraran el millor dels seus productes, alhora que s'ofereix als visitants activitats paral·leles i moltes sorpreses”, ha afirmat Badenas.

En aquesta línia ha recordat que un dels plats forts de la fira enguany és la celebració de la segona edició del 'Miquelfest', “un conjunt de concerts musicals que es realitzaran el 28 de setembre i que té com a objectiu dinamitzar la ciutat, potenciar l'economia local i atraure visites al municipi”, segons ha indicat el tinent d’alcalde de Cultura, Lluís Pastor Catalan. “Les actuacions seran a càrrec de dues bandes rock de gran nivell: ‘Malababa’, grup castellonenc, i ‘Reincidentes’, amb més de 30 anys de trajectòria musical. Els concerts tindran lloc al Raval Sant Josep i l'entrada serà totalment gratuïta”, ha afegit Pastor.

Badenas ha destacat “la gran coordinació que hi ha hagut tant entre les àrees de Cultura, Joventut, i Dinamització Econòmica de l'Ajuntament, com amb l'Associació Local d'Hostaleria i Turisme d'Onda (Hosturionda), per a oferir una potent programació que puga reunir a visitants i veïns en els carrers de la nostra localitat. Des de l'inici de la legislatura, l'equip de govern que dirigeix l'alcalde, Ximo Huguet, ens hem preocupat per dur a terme activitats atractives i que posen en valor el ric patrimoni cultural i natural que té Onda i que dinamitzen l'economia local”. A més del 'Miquelfest', també repetirà la II Fira Gastronòmica La Miqueleta d'Hosturionda.

L'obertura oficial de la Fira de Sant Miquel serà el dijous 28, a les 19.30 hores, amb un  cercavila tradicional, encara que ja el dijous 27, també en el mateix horari, tindrà lloc la Festa d'Obertura de la II Fira Gastronòmica La Miqueleta, que comptarà, com en l'edició anterior, amb l'actuació del grup 'Kolesteruel', tal i com ha informat Vicent Llopis Peris, vocal de la junta directiva d’Hosturionda.

El dissabte 29, a més de la intensa oferta comercial, hi haurà un photocall a càrrec de l’agrupació fotogràfica L'Art de la Llum' al Raval de Sant Josep, diferents activitats infantils, una desfilada de moda benèfica a la Font de Dins i se celebrarà, a les 22.30 hores, també al Raval, un concert de joves músics locals. Mentre, el diumenge 30, es podrà seguir gaudint d'actuacions musicals itinerants, activitats infantils o el concert del grup de rock & roll ‘Los Simples’.

Finalment, el tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica ha volgut agrair el treball de totes aquelles persones, representades en la presentació per la tècnica Ana Armengol, i associacions que col·laboren en aquesta iniciativa que “cerca traure de nou a la gent al carrer en un cap de setmana replet d'activitats. D'aquesta manera, l'actual equip de govern presenta una nova iniciativa amb la qual demostra la voluntat ferma de recolzar al comerç local, com a motor d'oci i atracció de visitants”.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

136 fotos de la festa final de curs del CEI El Trenet d’Onda i la graduació de 3 anys

26/06/2019 | 06:15 h

S’ha fet dissabte 22 de juny a l’auditori de la Unió Musical d’Onda, al carrer de Cervantes.