El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 17 de septiembre de 2019

Els onders Óscar i José Cabedo Carda, a la Volta Ciclista a Espanya

20/08/2018 | 22:03 h
Comentarios
0

El regidor d'Esports d'Onda, Paco Chalmeta Castells, i la primera tinent d'alcaldia i alcaldessa en funcions, Mari Carmen Aguilella Garcia, han rebut aques dilluns Óscar i José Cabedo Carda, ciclista i director de l'equip ciclista professional BH Burgos, respectivament.

Els esportistes onders, que acaben de tornar de disputar la Volta a Burgos, s'estan preparant per a una de les proves més importants del món: la Volta Ciclista a Espanya. Després de confirmar-ho el seu equip la passada setmana, Óscar formarà part dels vuit escollits per a córrer, mentre que José repetirà com a director d'equip, sent així la primera vegada que dos  onders participen en aquesta carrera.

En aquest sentit, Chalmeta ha destacat “l'honor que representa per a Onda tindre a aquests dos participants en una carrera tan prestigiosa com aquesta” i ha afegit que “des de l'arrencada de la Volta, aquest dissabte 25 a Màlaga, tots els onders estarem recolzant als germans Cabedo per a fer força entre tots i posar en valor a Onda com el paradís per a l'esport de la bicicleta”, segon transcriu una nota de l'Ajuntament,

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

334 fotos de les festes del Grup Folcòric d’Onda 2019

07/09/2019 | 06:43 h

S’han celebrat dissabte 31 d’agost, amb la presentació de la reina infantil, Balma Ortells Prades, i el seu acompanyant, Salva Navarro Díez de los Ríos, i diumenge 1 de setembre, amb l’ofrena a la seua patrona, Santa Bàrbera, i la missa ballada a l’església de la Verge del Carme.