El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 17 de septiembre de 2019

Ultimen els preparatius per a la Fira Medieval d’Onda d’aquest cap de setmana

09/08/2018 | 17:13 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda està ultimant els preparatius perquè el centre històric i el castell puguen acollir durant aquest cap de setmana del 10 al 12 d'agost la Fira Medieval, "que espera reunir a milers de visitants en la localitat i reeditar l'èxit que es va obtenir en l'edició del 2018", segons indica una nota municipal.

El tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas Donís, ha explicat que “a partir de divendres la ciutat torna a l'època de l'edat mitjana en un marc incomparable, com és el castell d'Onda i el centre històric, i volem que estiga tot preparat per a demostrar l'hospitalitat de la nostra gent i oferir el millor del ric patrimoni cultural i natural del que disposem”, en transcripció de la nota.

La ciutat acollirà la fira des de la vesprada de divendres a les 18.30 hores fins a la nit del diumenge, i comptarà amb multitud d'activitats i espectacles complementaris que faran que visitants i gent d'Onda puguen gaudir d'un viatge de retorn a l'època medieval. Entre les activitats destaquen les exhibicions de cavalleria, desfilades de torxes o una gran quantitat de moments teatralitzats que es desenvoluparan pels carrers del centre històric.

Badenas ha conclòs dient que “tenim la sort de comptar amb un castell com el nostre, que fa més atractiu un esdeveniment com el qual anem a celebrar el cap de setmana. Basem el nostre turisme en tres pilars: el públic, amb l'organització per part de l'Ajuntament, que presenta el major mercat medieval de la nostra història; el privat: amb la col·laboració d'Hosturionda, que ha preparat menús especials per als visitants i onders que els vulguen gaudir, o membres de l'Escola Municipal de Teatre, que s'encarregaran de dur a terme les teatralitzacions al costat de la Associació de Cavallers Medievals d’Onda, i la col·laboració de la ciutadania, que amb la seua implicació fa d'aquesta la millor fira medieval del nostre entorn”, segons acaba transcrivint la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

334 fotos de les festes del Grup Folcòric d’Onda 2019

07/09/2019 | 06:43 h

S’han celebrat dissabte 31 d’agost, amb la presentació de la reina infantil, Balma Ortells Prades, i el seu acompanyant, Salva Navarro Díez de los Ríos, i diumenge 1 de setembre, amb l’ofrena a la seua patrona, Santa Bàrbera, i la missa ballada a l’església de la Verge del Carme.