El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 16 de enero de 2019

Comença la XXXIV setmana del Centre Cultural Suera, amb la presentació de Les llàgrimes d’Orfeu, de Vicent Pallarés

04/08/2018 | 07:48 h
Comentarios
0

(12 fotos) La nit d'aquest divendres s'ha presentat la XXXIV Setmana del Centre Cultural Suera, que s'estendrà fins dijous 9 d'agost, i la novel·la Les llàgrimes d’Orfeu, premi Octubre 2017, de Vicent Pallarès Porcar, a càrrec de Carme Manuel i de l'autor.

Prèviament han intervingut el president del Centre Cultural, Enrique Salvador Sancho, i l'alcalde de Suera, José Pascual Martí Garcia.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

872 fotos i 10 vídeos del Pare Noel, els patges reials i el Reis Mags a Onda

06/01/2019 | 12:34 h

El Pare Noel va arribar la vesprada del 24 de desembre al Teatre Mònaco, els patges reials van estar diumenge 30 de desembre al Raval de Sant Josep, mentre els Reis Mags han fet el recorregut la vesprada del dia 5 des de la Residència per a majors, a Artesa i a l’Ajuntament d’Onda.