El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de abril de 2024

‘Onda Game Experience’ se celebrarà del 16 al 19 d’agost al pavelló Víctor Cabedo Carda

23/07/2018 | 16:12 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea de Cultura que dirigeix Lluís Pastor Catalan, ha presentat el matí d'aquest dilluns ‘Onda Game Experience’, un esdeveniment que tindrà lloc els dies del 16 al 19 d'agost al pavelló Víctor Cabedo Carda.

A la roda de premsa també ha estat present Manuel Marco Vidal, secretari de l'associació Game Experience, organitzadora del certamen.

Segons ha explicat Pastor “aquest esdeveniment es va crear amb la finalitat de ser una forma d'exposar els projectes universitaris, donar visualització a empreses joves i locals i realitzar xarrades de personalitats importants dins del sector dels videojocs. Onda serà la primera ciutat que ho aculla, per açò estem molt satisfets”.

L'Onda Game Experience serà un espai en el qual tot el que vulga podrà jugar i gaudir dels videojocs i de totes les activitats que s'han programat des del consistori. Les entrades es podran adquirir per la plataforma gestionentradas.com a un preu aproximat de 15 euros l’abonament dels quatre dies, 8 euros per un dia i menors d'edat 5 euros per dia, una entrada que inclou companyia, però només permet la participació a les activitats complementàries, no les àrees de joc.

Aquesta edició ampliarà els seus continguts per a afeccionats de la cultura japonesa i els còmics i no solament es focalitzarà en els videojocs. L'Onda Game Experience comptarà amb una zona ‘lan’ en la qual es congregarà la majoria dels assistents, a més, hi haurà una zona de consoles d'accés lliure, un escenari on es projectaran alguns dels tornejos i un equip de ‘gamificació’ que realitzarà activitats amb tots els participants i on podran optar a premis o col·laborar amb l'organització.

L'activitat, que es realitza per primera vegada fora de la Universitat Jaume I, tindrà una durada de quatre dies, en els quals tots aquells que acudisquen podran aprendre i gaudir de les seues aficions. L’esdeveniment compta amb la patrocini de Caixa Rural d’Onda. A més, local de l'associació Hosturionda col·laboraran oferint serveis de menjars i sopars. També estaran presents en aquest esdeveniment les associacions onderes Repot Còmics, Otaku Onda, i

Sergio Carboneras, conegut pels seus ‘cosplays’ i que ha guanyat diverses edicions de les disfresse individuals, tant de Fira d'Onda com del Carnaval Sonora.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.