El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 23 de abril de 2024

78 fotos de l’acte de graduació 2018 del Centre d’Estudis Musicals de la Unió Musical d’Onda

05/07/2018 | 22:33 h
Comentarios
0

Dijous 28 de juny, el Centre d'Ensenyances Professionals de Música de la Unió Musical Santa Cecília d'Onda, va celebrar l´acte de graduació de l'alumnat que va concloure els seus estudis professionals.

Durant l'homenatge als joves professionals de la música, en les seues diferents especialitats instrumentals, se'ls va fer entrega dels diplomes acreditatius que acrediten que han finalitzat la seua formació i que "han vingut creixent com a músics junt amb nosaltres al llarg d'estos últims anys", segons indiquen des de la direcció del centre.

També van realitzar un xicotet recital així com una breu però emotiva lectura, a càrrec del fagotista Marc Tomàs Piquer, del que ha suposat el seu pas pel centre amb què van despedir el seu camí acadèmic.

"Són joves que han compaginat els estudis musicals amb l'ensenyança obligatòria, col·legi, batxillerat, inclús amb estudis universitaris. A més, col·laboren de manera intensa en les activitats del centre, en els concerts programats cada curs escolar, en les diferents agrupacions de la societat musical. L'enhorabona a tots", conclouen des de la direcció del Centre d'Ensenyances Professionals de Música de la Unió Musical Santa Cecília d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.