El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 18 de diciembre de 2018

78 fotos de l’acte de graduació 2018 del Centre d’Estudis Musicals de la Unió Musical d’Onda

05/07/2018 | 22:33 h
Comentarios
0

Dijous 28 de juny, el Centre d'Ensenyances Professionals de Música de la Unió Musical Santa Cecília d'Onda, va celebrar l´acte de graduació de l'alumnat que va concloure els seus estudis professionals.

Durant l'homenatge als joves professionals de la música, en les seues diferents especialitats instrumentals, se'ls va fer entrega dels diplomes acreditatius que acrediten que han finalitzat la seua formació i que "han vingut creixent com a músics junt amb nosaltres al llarg d'estos últims anys", segons indiquen des de la direcció del centre.

També van realitzar un xicotet recital així com una breu però emotiva lectura, a càrrec del fagotista Marc Tomàs Piquer, del que ha suposat el seu pas pel centre amb què van despedir el seu camí acadèmic.

"Són joves que han compaginat els estudis musicals amb l'ensenyança obligatòria, col·legi, batxillerat, inclús amb estudis universitaris. A més, col·laboren de manera intensa en les activitats del centre, en els concerts programats cada curs escolar, en les diferents agrupacions de la societat musical. L'enhorabona a tots", conclouen des de la direcció del Centre d'Ensenyances Professionals de Música de la Unió Musical Santa Cecília d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

202 fotos i 6 vídeos del Mercat de Nadal 2018 a Onda

04/12/2018 | 08:48 h

Vídeo de la inauguració

Vídeo de la Bruixeta Mai

Vídeo de Trobadorets

Vídeo de La Troupe Malabo

Vídeo de diumenge de matí

Vídeo amb El petit príncep xou