El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 26 de septiembre de 2018

La Repro acull el primer acte de les jornades Diversitat LGTBI de l’Ajuntament d’Onda

28/06/2018 | 22:52 h
Comentarios
0

(16 fotos) La llibreria La Repro, a l'avinguda Serra d'Espadà, 74 d'Onda, ha acollit aquest dijous la la presentació del llibre de Prado G. Velázquez En blanco y negrowatch?v=4G0aYlSEGBw&feature=youtu.be, una novela negra que té com a protagonista una detectiu lesbiana als Estats Units dels anys 50.

Era el primer acte de les jornades Diversitat LGTBI, organitzades per l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, com ha recordat el regidor responsable, Asensio Blaya Martínez.

Ha presentat l'autora la responsable del col·lectiu LGTBI a Castelló i coordinadora de Cultura estatal, Pastora de Florencio. Ambdues han coincidit que cal naturalitzar la diversitat i qualsevol forma de relació sexual.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

195 fotos y un vídeo de la III Canaleta Trail de Argelita

25/09/2018 | 19:56 h

El domingo 9 de septiembre se ha corrido la III Canaleta Trail de Argelita, en la que por primera vez se han introducido las categorías minimalista y descalcista, ésta última como novedad mundial, según los organizadores.