El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 25 de marzo de 2019

La Repro acull el primer acte de les jornades Diversitat LGTBI de l’Ajuntament d’Onda

28/06/2018 | 22:52 h
Comentarios
0

(16 fotos) La llibreria La Repro, a l'avinguda Serra d'Espadà, 74 d'Onda, ha acollit aquest dijous la la presentació del llibre de Prado G. Velázquez En blanco y negrowatch?v=4G0aYlSEGBw&feature=youtu.be, una novela negra que té com a protagonista una detectiu lesbiana als Estats Units dels anys 50.

Era el primer acte de les jornades Diversitat LGTBI, organitzades per l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, com ha recordat el regidor responsable, Asensio Blaya Martínez.

Ha presentat l'autora la responsable del col·lectiu LGTBI a Castelló i coordinadora de Cultura estatal, Pastora de Florencio. Ambdues han coincidit que cal naturalitzar la diversitat i qualsevol forma de relació sexual.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

107 fotos de la XIII ruta senderista de Ribesalbes

12/03/2019 | 07:56 h

Unas 120 personas han participado este sábado, 9 de marzo, en la XIII ruta senderista de Ribesalbes, organizada por el Ayuntamiento. Se tenían que completar 9,18 km, difíciles en su mayoría por sendas y algo en caminos.