El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 18 de diciembre de 2018

L’orquestra de la Societat Artístico-Musical Vila d’Onda (SAMVO) acompanyarà la cantant Gisela aquest dissabte

25/06/2018 | 19:21 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea de Cultura que gestiona el tinent d'alcaldia, Lluís Pastor Catalan, ha presentat aquest dilluns el concert Gisela Simfònic, un espectacle de l'orquestra de la SAMVO i la famosa cantant Gisela, que "delectaran al públic amb un repertori complet dels temes més famosos de les pel·lícules Disney. El concert, que és gratuït, tindrà lloc dissabte que ve 30 de juny, a les 22.30 hores, en la plaça del Pla", indica una nota municipal.

Pastor ha explicat que “des del consistori continuem impulsant i recolzant a les diferents associacions de la localitat. En aquest cas, li toca a la SAMVO lluir-se amb aquesta artista reconeguda en el panorama nacional, concursant de la primera edició d' 'Operación Triunfo', veu habitual en el cinema infantil i actriu de musicals. Pensem que formaran un gran binomi i junts oferiran un emotiu espectacle que segur va a ser de gran interès per a tots els ondenses i veïns de poblacions properes que vulguen venir en família a gaudir de la música de Disney”, segons transcriu la nota.

El director de l'orquestra, José Antonio Cavero García, ha dit que la SAMVO ja es coneguda a tot arreu després de cinc anys de la seua fundació.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

202 fotos i 6 vídeos del Mercat de Nadal 2018 a Onda

04/12/2018 | 08:48 h

Vídeo de la inauguració

Vídeo de la Bruixeta Mai

Vídeo de Trobadorets

Vídeo de La Troupe Malabo

Vídeo de diumenge de matí

Vídeo amb El petit príncep xou