El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 20 de abril de 2024

El PSPV-PSOE d’Onda dóna veu a les associacions

16/06/2018 | 16:35 h
Comentarios
0

(24 fotos) El PSPV-PSOE d'Onda ha celebrat la jornada participativa 'Onda Millora amb Vosaltres' "amb la voluntat de recollir propostes de millora de la ciutadania i complir així amb la voluntat dels socialistes de construir entre tots i totes l'Onda del futur", segons indica una nota del seu gabinet de comunicació.

L'acte ha reunit al Campus Espai d'Oci a l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, regidors i regidores de l'equip de govern, excepte el tinent d'alcalde Ángel Badena Donís, que ha excusat la seua absència per motius de salut, i més d'un centenar de veïns i veïnes, la majoria representant a col·lectius i associacions, encara que també hi havia membres del partit socialista. Cada regidor o regidora ha anat fent balanç dels tres anys de gestió en la seua àrea respectiva. després de cada intervenció, el públic ha pogut anar aportant idees.

El servei d'una Unitat de Respir per a les persones amb alzheimer durant els cap de setmana, una segona residència per a la tercera edat, la construcció d'un parc infantil, un servei d'assessorament a les associacions o fer d'Onda una ciutat educadora són algunes de les propostes aportades per algunes de les persones assistents.

'La nostra manera de fer política escolta i atén les demandes dels onders perquè la nostra prioritat és millorar la seva qualitat de vida. Volem construir l'Onda del futur entre tots i totes, per la qual cosa estem molt satisfets amb aquesta jornada d'idees en la qual hem pogut estrènyer llaços amb la ciutadania i prendre nota de les seves propostes de millora', ha indicat el també secretari general de l'Agrupació Municipal Socialista, Ximo Huguet Lecha.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.