El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 19 de abril de 2024

Lliurats a Onda els premis del VI Certamen Literari Provincial de l’Associació Castelló Contra el Càncer

01/06/2018 | 06:37 h
Comentarios
0

(86 fotos) La sala La Cassola de la Casa de la Cultura d'Onda ha acollit aquest dijous l'acte de lliurament dels premis del VI Certamen Literari Provincial de l'Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC) coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac.

La guanyadora del premi provincial de Primària ha sigut 'La pandilla dividida', de Marta Monferrer, estudiant de Verge del Carme d'Onda. El premi provincial de Secundària se l'ha endut Brenda Blanco, de segon de l'ESO del Col·legi Puértolas Pardo de l'Alcora, amb el relat 'El cambio de Hugo'. Ambdues han fet lectura dels seus textos després de rebre els premis.

A l'acte han acudit la tinent d'alcalde de Política Social d'Onda, Mari Carmen Aguilella Garcia; l'alcalde  de l'Alcora, Samuel Falomir; així com la memebres de l'Ajuntament ondes, les juntes locals, la psicòloga de l'Associació i el jurat del Certamen, a més de participants, familiars i amistats.

El certamen estava convocat per a alumnat de 5è de Primària de tots els col·legis d'Onda i l'Alcora, així com de segon de l'ESO d'ambdòs municipis. 

A més, durant l'acte, s'ha llegit un manifest amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, que se celebra avui i que té per lema enguany ‘Tabac i Cardiopaties’.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.