El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 17 de septiembre de 2019

El Ral·li de la Ceràmica inclou per primera vegada el tram Tales-Suera-Onda

22/05/2018 | 06:37 h
Comentarios
0

(18 fotos) La vesprada d'aquest dilluns s'ha presentat al Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d'Onda la XXIX edició del ‘Ral·li de la Ceràmica’, que se celebrarà divendres i dissabte 1 i 2 de juny, i que infclu per primera vegada el tram Tales-Suera-Onda.

A la roda de premsa han asistit el regidor d'Esports d'Onda, Paco Chalmeta; el president  de la Mancomunitat Espadà-Millars i  alcalde de Suera, José Martí; el directiu del Rallye Club Costa Azahar, Eduardo Moya; i el director de la competició, Emilio Marmaneu.

La tradicional prova esportiva és una competició molt dura formada per quatre trams diferents que sumen 352 quilòmetres, dels quals 114 seran cronometrats, segons ha informat Marmaneu. Tindrà la seva eixida i arribada a la ciutat de Castelló, i Onda acollirà el parc d'assistència i treball situat al Pavelló Víctor Cabedo, la qual cosa convertirà a la ciutat en l'eix neuràlgic del ral·li. Es mantindran trams ja coneguts i benvolguts pels afeccionats i equips, con el que va d'Argelita a Llucena, i trams nous que es disputaran per primera vegada, com el de Tales i Suera.

Chalmeta ha destacat que “Onda es converteix una vegada més en el centre de la carrera, per la qual cosa estem orgullosos que tots els esforços que des de l'equip de govern realitzem per a portar a la ciutat esdeveniments esportius, estiguen donant tan bons resultats”.

En aquesta línia, Chalmeta s'ha mostrat molt satisfet per l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments que “cada vegada cobren més importància i ens donen major visibilitat. La qualitat dels esdeveniments relacionats amb l'esport, les excel·lents instal·lacions que tenim i  la bona predisposició i acolliment dels onders, estan fent que cada vegada siguen més els turistes que, aprofitant aquests esdeveniments, coneguen la localitat i vengen a gaudir-la, la qual cosa suposa un impacte econòmic molt positiu”.

Per la seua banda, Martí ha indicat que la competició és una bona ocasió per a donar a conèixer encara més els municipis de la Mancomunitat "i descobrir els encants de la Serra d'Espadà i del Millars"

La cita esportiva, que celebra enguany la seva edició número 29, és puntuable per al Campionat Regional de Rallyes de la Comunitat Valenciana 2018, compta amb el recolzament  de la corporació provincial, els ajuntaments de Castelló i Onda, el Patronat d'Esports de Castelló i la FACV (Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana).

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

334 fotos de les festes del Grup Folcòric d’Onda 2019

07/09/2019 | 06:43 h

S’han celebrat dissabte 31 d’agost, amb la presentació de la reina infantil, Balma Ortells Prades, i el seu acompanyant, Salva Navarro Díez de los Ríos, i diumenge 1 de setembre, amb l’ofrena a la seua patrona, Santa Bàrbera, i la missa ballada a l’església de la Verge del Carme.