El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 21 de mayo de 2019

132 fotos de les cloendes dels programes Et Formem i T’Avalem del SERVEF a Onda

16/05/2018 | 20:36 h
Comentarios
0

Aquest dimecres s'ha clausurat oficialmente al centre de formació municipal de l'antic col·legi 'Monteblanco', a Onda, el programa T'Avalem d'Operacions bàsiques de restaurant i bar, i Serveis de bar i cafeteria, que ha durat un any (78 fotos). Ha estat a càrrec d'Enric Nomdedéu Biosca, secretari autonòmic d'Ocupació i director general del SERVEF, entitat subvencionadora, i de l'alcalde, Ximo Huguet Lecha.

Els acompanyaven el director territorial a Castelló de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Ocupació, José Vicente Andrés Peñarroja, i el tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Ángel Badenas Donís, que van ser els encarregats de tancar el 27 d'abril el programa Et Formem, en les especialitats en Operacions auxiliars d'acabats rígids i urbanització, i Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques', durant un periode de 4 mesos (54 fotos).

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre