El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 16 de enero de 2019

Control preventiu de consum i distribució de drogues a l’IES Serra d’Espadà a Onda

15/05/2018 | 06:50 h
Comentarios
0

Quatre agents de la Policia Local d'Onda han realitzat aquest dilluns un control preventiu de consum i distribució de drogues als voltants de l'IES Serra d'Espadà, a l'avinguda Ansemo Coyné. Han comptat amb la col·laboració de la gossa policia Gala.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

872 fotos i 10 vídeos del Pare Noel, els patges reials i el Reis Mags a Onda

06/01/2019 | 12:34 h

El Pare Noel va arribar la vesprada del 24 de desembre al Teatre Mònaco, els patges reials van estar diumenge 30 de desembre al Raval de Sant Josep, mentre els Reis Mags han fet el recorregut la vesprada del dia 5 des de la Residència per a majors, a Artesa i a l’Ajuntament d’Onda.