El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 16 de agosto de 2018

Carmen Fabregat Bou serà la reina infantil de la Fira d’Onda 2018

14/05/2018 | 23:00 h
Comentarios
0

(63 fotos) Carmen Fabregat Bou (amb vestit groc), del col·legi Mare María Rosa Molas serà la reina infantil de la Fira d’Onda 2018, després del sorteig realitzat la vesprada d'aquest dilluns al saló de plens de l'Ajuntament. El seu acompanyat serà Adrián Peris Morte, del col·legi Pius XII.

La seua cort d'honor estarà formada per Rihanna Sánchez Alvítez, del CEIP Miralcamp; Lidia Belloso Espinosa, del CEIP Mestre Caballero, acompanyada de Jordi Rubio Ruiz, del mateix col·legi; Irene Ferrandis Peña, del CEIP Baltasar Rull, acompanyada de Gaizka Pérez Monferrer, del col·legi Verge del Carme; Inés García Bardera, del CEIP Miralcamp, i Vega Pla Navarro, del CEIP Baltasar Rull, que no optava al sorteig per a reina infantil.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, ha presidit el sorteig, acompanyat pel regidor de Festes, Asensio Blaya Martínez, y la reina infantil de la Fira d'Onda 2017, Rocío Vilar Navarro, al costat de la seua cort, així com la reina de la Fira, Mireia Centelles Navarro, i les seues dos dames.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

383 fotos del Festival de l’Associació Artística i Juvenil dins de la setmana del Centre Cultural Suera

06/08/2018 | 20:54 h

S’ha fet aquest dissabte, 4 d’agost, al salón de la Font Seca i a benefici de la Iniciativa solidària pintant el camí de Rosa, sota la direcció de Jennifer Aguilar Vizcaino.