El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 16 de enero de 2019

352 fotos de ‘l’Amparadora’ a Alcudia, Veo i Benitandús

14/05/2018 | 06:40 h
Comentarios
0

S'ha celebrat aquest diumenge, 13 de maig, amb l'eixida d'un petit grup des d'Alcudia de Veo, una paradeta a Veo per a recollir a la Verge del Desemparats i direcció cap a Benitandús per senders i camins. Allí, missa,processó pel costat del riu i dinar multitudinari.

Les persones que han volgut han pogut baixar i pujar amb el taxi rural.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

872 fotos i 10 vídeos del Pare Noel, els patges reials i el Reis Mags a Onda

06/01/2019 | 12:34 h

El Pare Noel va arribar la vesprada del 24 de desembre al Teatre Mònaco, els patges reials van estar diumenge 30 de desembre al Raval de Sant Josep, mentre els Reis Mags han fet el recorregut la vesprada del dia 5 des de la Residència per a majors, a Artesa i a l’Ajuntament d’Onda.