El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 16 de enero de 2019

Desplegament de bombers per a recuperar la Solta de coloms a un pis del centre d’Onda

13/05/2018 | 12:43 h
Comentarios
0

(18 fotos) Tres dotacions de bombers, dos de voluntaris del parc Espadà Millars i una altra del parc professional de la Plana Baixa a Nules, han hagut d'actual cal al migdia d'aquest diumenge per a recuperar uns 15 coloms i la coloma de la Solta de dissabte de vesprada del club de Colombicultura 'La Ondense', que s'havien amagat al quart pis buit del carrer d'Ausiàs March, 16, quasi al cantó amb el carrer de Salvador Barri.

En acabar-se la competició anit, ni la coloma ni la majoria dels coloms participants van tornar on els esperaven els seus propietaris. Es va posar en marxa la tecnologia, ja que la coloma i alguns coloms porten un microxip que dóna senyal de GPS sobre la seua localització.

Després d'anar buscant per la zona s'ha sabut que la Solta estava dins del pis. S'ha hagut de mobilitzar el camió-escala ABT de Nules per a poder accedir a eixe domicili buit pel balcó i poder recuperar les aus, algunes d'elles valorades en milers d'euros.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

872 fotos i 10 vídeos del Pare Noel, els patges reials i el Reis Mags a Onda

06/01/2019 | 12:34 h

El Pare Noel va arribar la vesprada del 24 de desembre al Teatre Mònaco, els patges reials van estar diumenge 30 de desembre al Raval de Sant Josep, mentre els Reis Mags han fet el recorregut la vesprada del dia 5 des de la Residència per a majors, a Artesa i a l’Ajuntament d’Onda.