El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 16 de enero de 2019

Mulïer dansa sobre xanques a Onda en un mes de maig farcit d’activitats culturals

08/05/2018 | 05:09 h
Comentarios
0

El tinent d'alcalde de Cultura d'Onda, Lluís Pastor Catalan, ha presentat el matí d'aquest dilluns un resum de les activitats organitzades per al mes de maig, entre els quals destaquen espectacles de teatre, música i dansa, així com diferents opcions de cinema. 

Entre tots els esdeveniments d'aquest mes, Pastor ha destacat l'espectacle ‘Mulïer’, que es realitzarà el pròxim 19 de maig, a les 23 hores, al Teatre Mònaco. Es tracta d'una representació de dansa sobre xanques de la companyia Maduixa, interpretada per cinc ballarines. L'obra naix de la necessitat d'explorar la identitat femenina mitjançant el joc corporal, posant l'accent en la imatge, la poètica visual i la narració, per a arribar a la sensibilitat de l'espectador.

Pastor ha explicat que “aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles d'opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat”. Gràcies a l'impacte que causa Mulïer davant els seus espectadors, la companyia ha realitzat una gira portant el seu espectacle per Europa, Llatinoamèrica i Àsia. Ara arriba a Onda amb aquest espectacle que compta amb importants premis, entre els quals destaquen el Premi Moritz a la millor estrena Fira Tàrrega en 2016; el Premi MAX al millor espectacle de carrer i a la millor composició musical en 2017; i el Premi Umore Azoka al millor espectacle en 2017. Les entrades ja estan a la venda en el següent enllaç: https://onda.4tic.com/par-public/rest/evento/id/327201

A més, durant aquest mes es realitzaran altres representacions a càrrec de l'Escola Municipal de Teatre. També continuarà el cicle de teatre infantil La Cassoleta, amb l'obra de La rateta presumida el diumenge 20 de maig, a les 12 hores, a La Cassola, mentre els Contes de Grimm, es representaran dissabte 26 a les 20 hores, al Teatre Mònaco.

Quant al cinema, es porjectaran pel·lícules com ‘Tarde para la ira’, ‘100 años de perdón’, ‘Alicia a través del espejo’, i la recent ‘Campeones’.

Avanç de la Fira del Llibre

Per a finalitzar, Pastor ha informat que, “del 23 al 27 de maig, celebrarem la 33 edició de la Fira del Llibre, que enguany canvia d'ubicació i es trasllada davant del pavelló Víctor Cabedo”. En aquesta festa cultural es retrà homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés amb la presentació del disc ‘Ciutat a cau d’orella’ de Pau Alabajos”. La fira també comptarà amb diferents presentacions de llibres  i activitats per a tota la família.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

872 fotos i 10 vídeos del Pare Noel, els patges reials i el Reis Mags a Onda

06/01/2019 | 12:34 h

El Pare Noel va arribar la vesprada del 24 de desembre al Teatre Mònaco, els patges reials van estar diumenge 30 de desembre al Raval de Sant Josep, mentre els Reis Mags han fet el recorregut la vesprada del dia 5 des de la Residència per a majors, a Artesa i a l’Ajuntament d’Onda.