El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 23 de abril de 2024

Pintades i insults a la façana de la seu del PP d’Onda

14/04/2018 | 21:13 h
Comentarios
0

El Partit Popular d'Onda ha denunciat aquest dissabte "atacs a la seua seu amb pintades amb insults. Unes pintades que s'han realitzat de matinada i que suposen un atac a la llibertat i que ja estan sent investigades", segons indica un comunicat de prems del Grup Popular. L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, el PSPV-PSOE, Compromís i moltes persones han condemnat aquestes accions.

El president local del PP, Salvador Aguilella Ramos (amb camisa blanca a la foto), ha advertit que “la voluntat d'aquests grups, promoguts per l'odi, és acoquinar-nos i limitar l'exercici de la democràcia a Onda, però no ho aconseguiran ni ara, ni mai”, en transcripció de la nota, que continua així:

"De fet, la seu del PP a Onda s'ha convertit en una referència veïnal, ja que són centenars els ondenses que acudeixen allí en estar habilitada l'Oficina d'Atenció Ciutadana que ajuda a resoldre els problemes dels ondenses.

Aguilella, al costat de la resta d'afiliats i simpatitzants del PP, ha lamentat aquest tipus d'actituds i ha assegurat que “la persiana del PP seguirà alçant-se tots els dies per a defensar els interessos dels onders” i ha recordat que la majoria d'ondenses porten molts anys recolzant majoritàriament el projecte i valors del PP per a Onda", acaba la notaq del Grup Popular.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.