El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 20 de abril de 2019

Pintades i insults a la façana de la seu del PP d’Onda

14/04/2018 | 21:13 h
Comentarios
0

El Partit Popular d'Onda ha denunciat aquest dissabte "atacs a la seua seu amb pintades amb insults. Unes pintades que s'han realitzat de matinada i que suposen un atac a la llibertat i que ja estan sent investigades", segons indica un comunicat de prems del Grup Popular. L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, el PSPV-PSOE, Compromís i moltes persones han condemnat aquestes accions.

El president local del PP, Salvador Aguilella Ramos (amb camisa blanca a la foto), ha advertit que “la voluntat d'aquests grups, promoguts per l'odi, és acoquinar-nos i limitar l'exercici de la democràcia a Onda, però no ho aconseguiran ni ara, ni mai”, en transcripció de la nota, que continua així:

"De fet, la seu del PP a Onda s'ha convertit en una referència veïnal, ja que són centenars els ondenses que acudeixen allí en estar habilitada l'Oficina d'Atenció Ciutadana que ajuda a resoldre els problemes dels ondenses.

Aguilella, al costat de la resta d'afiliats i simpatitzants del PP, ha lamentat aquest tipus d'actituds i ha assegurat que “la persiana del PP seguirà alçant-se tots els dies per a defensar els interessos dels onders” i ha recordat que la majoria d'ondenses porten molts anys recolzant majoritàriament el projecte i valors del PP per a Onda", acaba la notaq del Grup Popular.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

267 fotos de la Feria de Abril de Onda 2019

16/04/2019 | 19:55 h

Se ha celebrado el viernes 12 y el sábado 13 de abril en la carpa instalada en el aparcamiento del Recinto Multiusos, que se utilizará también para la Pascua Sonora y el festival Remembre del 4 de mayo. Ha habido actuaciones musicales, concentración de caballistas, bailes y gastronomía, con calor durante el día y bastante frío durante la noche.