El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 18 de diciembre de 2018

Pintades i insults a la façana de la seu del PP d’Onda

14/04/2018 | 21:13 h
Comentarios
0

El Partit Popular d'Onda ha denunciat aquest dissabte "atacs a la seua seu amb pintades amb insults. Unes pintades que s'han realitzat de matinada i que suposen un atac a la llibertat i que ja estan sent investigades", segons indica un comunicat de prems del Grup Popular. L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, el PSPV-PSOE, Compromís i moltes persones han condemnat aquestes accions.

El president local del PP, Salvador Aguilella Ramos (amb camisa blanca a la foto), ha advertit que “la voluntat d'aquests grups, promoguts per l'odi, és acoquinar-nos i limitar l'exercici de la democràcia a Onda, però no ho aconseguiran ni ara, ni mai”, en transcripció de la nota, que continua així:

"De fet, la seu del PP a Onda s'ha convertit en una referència veïnal, ja que són centenars els ondenses que acudeixen allí en estar habilitada l'Oficina d'Atenció Ciutadana que ajuda a resoldre els problemes dels ondenses.

Aguilella, al costat de la resta d'afiliats i simpatitzants del PP, ha lamentat aquest tipus d'actituds i ha assegurat que “la persiana del PP seguirà alçant-se tots els dies per a defensar els interessos dels onders” i ha recordat que la majoria d'ondenses porten molts anys recolzant majoritàriament el projecte i valors del PP per a Onda", acaba la notaq del Grup Popular.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

202 fotos i 6 vídeos del Mercat de Nadal 2018 a Onda

04/12/2018 | 08:48 h

Vídeo de la inauguració

Vídeo de la Bruixeta Mai

Vídeo de Trobadorets

Vídeo de La Troupe Malabo

Vídeo de diumenge de matí

Vídeo amb El petit príncep xou