El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 26 de septiembre de 2018

Ximo Huguet, reelegit secretari general de l’agrupació municipal del PSPV-PSOE d’Onda

13/04/2018 | 22:22 h
Comentarios
0

El PSPV-PSOE d'Onda ha celebrat la vesprada d'aquest divendres una assemblea en la que s'ha elegit la nova executiva municipal, encapçalada novament per Ximo Huguet Lecha com a secretari general de l'agrupació, "amb l'objectiu de seguir transformant la ciutat i desenvolupar polítiques capaces d'atendre les demandes dels onders", segons assenyala una nota del gabinet de comunicació d'aquest partit.

De la nova executiva també formen part Lidón Adelantado (Presidenta), Silvia Cerdà (Secretària d'Organització), Asensio Blaya (Política Municipal), Maite Font (Portaveu Executiva i Secretaria de Justícia Social), Ximo Alfonso (Secretaria de Cultura i Patrimoni), Amparo Ramos (Secretaria d'Igualtat i Educació), Jorge Alarcón (Secretaria d'Esport i Joventut), María Eugenia Villar (Secretaria de Relacions amb la Mancomunitat Espadà Millars) i Julián Méndez (Acció Territorial i Moviments Socials).

"Aquesta executiva suposa un nou impuls per a l'Agrupació i l'avanç cap a un projecte de ciutat que ha estat recolzat per la majoria social i que ha aconseguit canviar Onda en pocs anys, passant de la paràlisi del Partit Popular a una ciutat dinàmica en la qual es busquen solucions i es generen oportunitats", ha assenyalat XimoHuguet, qui també ha agraït a l'executiva anterior el seu esforç i dedicació.

"Les polítiques socialistes han marcat la direcció de la ciutat durant anys, i aquesta nova executiva va a seguir treballant per millorar Onda amb esforç i responsabilitat. Hem aconseguit importants subvencions de diferents administracions com els Fons Feder de la Unió Europea, unes altres que hem dedicat al foment de l'ocupació o a la rehabilitació del centre històric. Amb els socialistes Onda torna a ser una ciutat que mira el futur amb optimisme i capaç d'afrontar nous reptes", ha afegit el reelegit secretari general, segons acaba transcrivint la nota del gabinet de comunicació del PSPV-PSOE d'Onda. 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

195 fotos y un vídeo de la III Canaleta Trail de Argelita

25/09/2018 | 19:56 h

El domingo 9 de septiembre se ha corrido la III Canaleta Trail de Argelita, en la que por primera vez se han introducido las categorías minimalista y descalcista, ésta última como novedad mundial, según los organizadores.