El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 25 de septiembre de 2018

Continua el Març de la Dona a Onda amb l’obra de teatre Pitopàusics

11/03/2018 | 22:21 h
Comentarios
0

(190 fotos) Dissabte de nit i diumenge de vesprada s'han fet al teatre Mònaco les dos representacions de l'obra Pitopàusics, d'Eduard Costa, dirigida també per Coque Serrano, amb la participació de 42 actors i actrius, i inclosa en la programació del Març de la Dona preparada per l'Ajuntament d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

47 fotos i dos vídeos de la festa anual del Grup Folclòric d’Onda

02/09/2018 | 08:14 h

El Grup Folclòric d’Onda ha celebrat aquest primer dissabte de setembre la seua festa anual, amb ofrena de flors a la seua patrona Santa Bàrbera. Després han cantat i ballat durant la celebració de la missa a l’església de la Verge del Carme.