El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 25 de septiembre de 2018

2ª conferència del 50è aniversari del Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d’Onda

08/03/2018 | 20:22 h
Comentarios
0

(12 fotos) La vesprada d'aquest dijous s'ha fet al saló d'actes del Museu del Taulell 'Manolo Safont' d'Onda la segona conferència dins dels actes del seu 50è aniversari, a càrrec de Jaume Coll Conesa, director del Museu Nacional de Ceràmica i de les Arts Suntuàries 'González Martí' de València, sobre La taulelleria medieval a la Península Ibèrica. De l'abstracció religiosa a l'evocació del poder.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

47 fotos i dos vídeos de la festa anual del Grup Folclòric d’Onda

02/09/2018 | 08:14 h

El Grup Folclòric d’Onda ha celebrat aquest primer dissabte de setembre la seua festa anual, amb ofrena de flors a la seua patrona Santa Bàrbera. Després han cantat i ballat durant la celebració de la missa a l’església de la Verge del Carme.