El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 20 de abril de 2024

Presenten a Cevisama la 29ª edició del Ral·li de la Ceràmica

08/02/2018 | 18:31 h
Comentarios
0

El migdia d'aquest dijous s'ha presentat a Cevisama l'edició 29ªde del Ral·li de la Ceràmica 2018, que se celebrarà a les carreteres de la província de Castelló al mes de juny, amb la col·laboració dels ajuntament d'Onda i de Suera, entre d'altres.

En l'acte han estat presents l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, acompanyat pel regidor d'Esports, Paco Chalmeta Castells, així com el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar Mallén, el diputat provincial de promoció Econòmica, l'onder Salvador Aguilella Ramos, el director de la carrera, Emilio Marmaneu Moliner, o el president de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Nacho Aviñó Roger, entre d'altres personalitats.

Durant la presentació s'ha donat a conèixer dades més concretes d'aquesta important prova, que se celebrarà els dies 1 i 2 de juny. El pavelló Víctor Cabedo d'Onda tornarà a convertir-se en el parc d'assistència d'aquesta carrera que està formada per 4 trams diferents i 352 quilòmetres, sent 114 quilòmetres cronometrats. La cita esportiva és puntuable per al Campionat Regional de Ral·lis de la Comunitat Valenciana 2018.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.