El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 19 de abril de 2024

El PSPV-PSOE d’Onda explica el pressupost municipal de 2018 a veïnat i associacions

02/02/2018 | 21:43 h
Comentarios
0

El PSPV-PSOE d'Onda ha reunit aquest dijous a un nombrós grup de veïnat i representants d'associacions en l'acte Onda millora, celebrat a la Casa de la Cultura per a presentar el pressupost municipal de 2018, "el més alt de la dècada".

El secretari general de l'agrupació local i alcalde, Ximo Huguet Lecha, ha exposat les principals línies d'actuació d'aquests comptes "consensuats i participatius", de a quasi 27 milions d'euros que "recullen les demandes dels onders".

"Aquests són uns pressupostos reals i fruit del diàleg que prioritzen les necessitats de les persones. Ens hem reunit amb els Consells Sectorials, hem escoltat les necessitats de la ciutadania a través dels Pressupostos Participatius i hem inclòs la gran majoria de les propostes aportades per totes les formacions polítiques, per la qual cosa podem afirmar que són uns comptes que ofereixen el que la ciutat reclama', ha indicat Huguet, segons transcriu una nota del gabinet de comunicació del PSPV-PSOE d'Onda, que continua així:

"La projecció d'un vídeo ha recolzat la intervenció del secretari general, que ha centrat el seu discurs en l'ocupació, el benestar de les famílies i la gran capacitat inversora d'aquestos comptes, aconseguida a través de subvencions importants com els Fons Feder (5 milions) o l'ARRU (3 milions).

Huguet ha assenyalat que "anem a desplegar una àmplia política social i d'ocupació destinada a l'increment de la qualitat de vida dels onders i a la millora de la ciutat tenint molt present la responsabilitat en la gestió, que ens ha portat a reduir el deute municipal a la meitat sense augmentar la pressió fiscal, ja que s'han congelat i reduït els impostos", acaba transcrivint la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.