El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de abril de 2024

El trinquet d’Onda acollirà les finals del campionat autonòmic d’Escala i Corda

02/02/2018 | 20:49 h
Comentarios
0

Les finals de la 20ª edició del campionat autonòmic AON d'Escala i Corda es disputaran al trinquet municipal d'Onda dissabte 10 i diumenge 11 de febrer, segons han anunciat aquest divendres en roda de premsa el president del Club Pilotari d'Onda, Ricardo Baraldés, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López martínez, i el regidor d'Esports, Paco Chalmeta Castells.

Segons ha indicat Baraldés, la presentació oficial, amb tots els equips que participaran serà dimarts 6 de febrer, a les 20.30 hores, al trinquet mateix. També ha especificat que dissabte de matí hi haurà partides dels jocs escolars Comunitat Valenciana, i de vesprada, després de la primera final, es perentaran tots els equips del Club Pilotari Onda.

Per la seua banda, Pedro López ha informat dels dies i hores en què es jugaran les diferents finals, així como els possibles equips finalistes, en el cas que s'ha de decidir encara aquest cap de setmana.

Chalmeta ha explicat que “aquesta és una excepcional oportunitat perquè la gent conega Onda i les seves meravelloses instal·lacions esportives, la qual cosa suposarà un important impacte econòmic per a la nostra ciutat”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament, que continua així:

"De la mateixa manera, el regidor d'esports ha declarat que “és un orgull que s'hagen declinat per les nostres instal·lacions per a realitzar aquest important esdeveniment, la qual cosa demostra que nostra forta aposta pel manteniment i millora de les infraestructures municipals està donant els seus fruits”.

A més d'agrair a la Federació la seua aposta per Onda, Chalmeta ha destacat l'esforç que ha realitzat el Club Pilotari d'Onda per a aconseguir que aquest esdeveniment es dispute a la ciutat. Així mateix, el regidor d'esports ha destacat que “aquest equip de govern aposta per que Onda siga una Ciutat Saludable i per açò estem aportant tots els recursos necessaris per a dotar el municipi dels millors emplaçaments per a la pràctica d'activitats esportives”, al mateix temps que ha recordat que “durant els dos últims anys hem dut a terme diferents actuacions de manteniment en les instal·lacions esportives, que en anteriors legislatures havien quedat oblidades, i, a més, en breu es començarà la construcció del nou pavelló esportiu que cobrirà les necessitats dels nostres esportistes locals”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.