El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda continua bonificant fiscalment les empreses i indústries

01/02/2018 | 21:16 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda manté al pressupost municipal de 2018 beneficis fiscals a les empreses que es troben situades en el terme municipal.

“Amb aquestes ajudes volem facilitar la implantació de noves empreses, així com consolidar la presència de les quals ja estan a Onda. A més, busquem que amb això es puguin mantenir la línia de creació de llocs de treball que ve donant-se des de que aquest equip que lidera l'alcalde Ximo Huguet va arribar al govern de la localitat”, ha explicat la regidora d'Hisenda Sílvia Cerdà, segons trasncriu una nota de l'Ajuntament, que continua així:

"Els beneficis fiscals per a les empreses s'afegeixen als obligatoris per Llei en l'Impost d'Activitat Empresarial (IAE). Així, el consistori bonifica aquest IAE els dos primers anys d'activitat al 100% i després manté unes ajudes que són el 50% el tercer i quart any, el 25% el cinquè i sisè, i un 10% el setè any de negoci. En aquesta mateixa taxa, l'Ajuntament ofereix un 50% d'exempció a aquelles empreses que creuen ocupació indefinida i que, almenys, la meitat dels contractes siguen de persones empadronades a Onda durant un mínim de dos anys. D'altra banda, ofereix la mateixa bonificació per a les signatures que utilitzen o produeixen energia a partir de sistemes de cogeneració. Finalment, es compensa un 20% del IAE a aquelles signatures que tinguen la seva activitat industrial a més de 7 quilòmetres del nucli de la població.

Així mateix, existeixen altres ajudes per a les activitats empresarials que se situïn al Centre Històric Protegit de la localitat, ja que estaran exemptes de pagar un 95% de l'Impost sobre Béns Immobles, per fomentar la recuperació d'aquesta zona. “Amb totes aquestes ajudes i beneficis fiscals volem aconseguir fomentar la implantació d'indústries als magnífics polígons dels quals disposem a Onda, així com la generació d'activitat econòmica al centre històric, que compta amb plans específics com l’ARRU per a la seva revitalització. Tot això, porta a una creació d'ocupació que des que ens encarreguem del govern municipal ha estat de més d'1.000 persones, passant de 3.000 a 2.000 aturats”, ha conclòs Silvia Cerdà, regidora d'Hisenda de l'Ajuntament d'Onda, segons acaba transcrivint la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.