El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 23 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda ofereix més de 600 places per a les activitats formatives del segon quadrimestre

26/01/2018 | 20:56 h
Comentarios
0

La tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Onda, Encarna Ribes Rovira, ha presentat les activitats formatives municipals programades per al segon quadrimestre oferint més de 600 places "per a cursos que s'adeqüen a totes les edats i aptituds", segons indica una nota municipal, que continua així:

"Una vegada més, el consistori ha tornat a ampliar i adequar la seva oferta per atendre les demandes dels veïns i cobrir les seves necessitats amb aquests cursos que els ajudaran a millorar el seu benestar i contribuiran al seu desenvolupament personal i professional. En aquest sentit, Encarna Ribes ha explicat que “aquest equip de govern segueix apostant per la realització d'accions que reverteixin en el benestar dels ciutadans d'Onda, ja siga a nivell físic o mental. Per aquest motiu, hem ampliat l'oferta de cursos de manera que cada vegada siguen més complets i més saludables”, i ha afegit, que “l'ampli ventall de cursos que oferim pretén donar cabuda a tot el veí que ho desitge, perquè puga triar segons els seus interessos i inquietuds”.

La responsable d'Educació de l'Ajuntament d'Onda ha anunciat que, en aquesta ocasió, es va a oferir un segon grup per al curs de ioga matinal, ja que té una gran demanda; a més, s'oferirà el curs ‘Cuinar amb consciència’, centrat a ensenyar a cuinar donant importància a una nutrició de qualitat. Una altra de les novetats és el curs ‘Cartells, fotocomposicions i il·lustracions amb Photoshop’, que ensenyarà de forma pràctica coneixements actuals sobre disseny gràfic. Es realitzarà també el curs ‘Tècniques i estratègies per cuidar la ment’, centrat en la gestió emocional per aconseguir l'èxit professional. I com última novetat, s'impartirà el taller de ‘Dansa vital expressiva’, amb la finalitat de procurar el benestar físic i mental a través de la música i el ball.

Les persones que desitgin cursar aquestes activitats a Onda podran realitzar la preinscripció a partir del proper dilluns 29 de gener i fins al divendres 2 de febrer al SAT (planta baixa de l'Ajuntament), en horari de 9.00 a 13.30 hores. El dimarts 6 de febrer, a la sala d'actes de la Casa de la Cultura, es realitzarà el sorteig per saber l'ordre de matrícula, que podrà formalitzar-se del 12 al 21 de febrer al SAT o per internet a l'enllaç https://autoliquidaciones.onda.es.

Finalment, Ribes ha recordat que l'equip de govern que lidera l'alcalde Ximo Huguet continua en la línia de facilitar l'accés a aquests cursos a tots els onders, per la qual cosa manté la reducció del preu de les taxes als empadronats, als veïns que es troben en situació de desocupació, als discapacitats, a pensionistes, i als que procedeixin d'altres municipis que hagen signat el corresponent conveni de col·laboració amb l'Ajuntament d'Onda en matèria formativa" acaba la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.