El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda promou a FITUR la seua estratègia turística “per seguir atraient visitants”

18/01/2018 | 18:31 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda està un any més present a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), de Madrid, a l'stand de la Generalitat on es donen cita més de 200 expositors per a donar a conèixer la variada oferta turística de la Comunitat Valenciana.

“No podíem perdre'ns aquesta important cita, a la qual hem vingut per presentar la nostra oferta turística. Aquest any, a Onda s'han aconseguit dades molt positives en aquesta matèria com a conseqüència de les accions que s'estan realitzant per impulsar el turisme en la localitat. És per això que hem tornat a FITUR, amb l'objectiu de mostrar al món sencer les possibilitats que ofereix la nostra ciutat i seguir avançant buscant noves idees per aconseguir augmentar les xifres de 2017”, ha indicat l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, desde Madrid, en una nota de l'Ajuntament, que continua així:.

"Huguet, juntament amb el tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Bádenas, i en presència del President de la Generalitat, Ximo Puig, i el Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha mostrat en la fira de Madrid el Pla Estratègic Turístic en el qual treballen conjuntament amb l'objectiu d'atreure més visitants a Onda. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que, en 2017, “el turisme ha tingut un impacte molt positiu a Onda: s'han batut rècords de visitants tant en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’, que ha rebut a  més de 20.000 persones; com al castell, que ha registrat gairebé 50.000 visites aquest any. A més, s'han realitzat nombroses fires i esdeveniments culturals que, juntament amb la implicació de la ciutadania, han servit per atreure turistes i, per tant, per dinamitzar l'economia de la localitat. També ha estat un any en el qual s'ha consolidat la marca Onda Ciutat Saludable, convertint-se en referent quant a esdeveniments esportius en tota la zona i atraient a turistes interessats en el turisme esportiu i de naturalesa”.

Una altra de les accions que s'ha realitzat des de l'Ajuntament és el reforç de la presència d'Onda en fires de turisme, així com les reunions amb touroperadors i agències en diferents punts d'Espanya, motiu per el qual avui Onda està a Fitur. “Amb aquestes accions, hem constatat que Onda es va coneixent cada vegada més per la qualitat que ofereix al turista, tant referent a la cultura, com en gastronomia, naturalesa, oci, etc. L'Agència Valenciana de Turisme va lliurar fa pocs mesos a la ciutat un premi pel seu compromís amb el turisme ètic i sostenible, la qual cosa demostra que s'està treballant en bona adreça”, ha recordat Huguet.

Finalment, l'Ajuntament ha presentat en la fira les últimes novetats en aquesta matèria. “Hem realitzat un esforç per convertir Onda en una ‘Smart City’, instal·lant pantalles intel·ligents que ja estan aportant  informació cultural, de serveis i activitats a veïns i visitants”, ha destacat Huguet, qui ha assenyalat que, “de moment, hi ha tres en marxa: la primera a la Tourist Info de la localitat, una altra al castell, i l'última a la zona esportiva d'Onda”. En aquesta línia, l'alcalde Huguet ha explicat que, “aquesta actuació suposa un impuls per a la ciutat. Hem situat a Onda en el mapa de les 'ciutats intel·ligents', la qual cosa comporta una inversió en tecnologia i innovació, aconseguint adaptar-nos als nous temps i les necessitats de la població”.  Amb aquest projecte, l'Ajuntament que lidera Huguet torna a millorar la comunicació a la ciutat i, a partir d'ara, els visitants disposen a Onda de tres oficines de turisme virtuals que resulten molt cridaneres i atractives, al mateix temps que ofereixen de forma senzilla i intuïtiva  informació al visitant”, acaba transcrivint la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.