El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 23 de abril de 2024

L’IES Serra d’Espadà, a Onda, per l’eliminació de la violència contra la dona

27/11/2017 | 07:12 h
Comentarios
0
(34 fotos) Durant el mes de novembre, i al voltant del dia 25 en què es commemora el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, l’IES Serra d’Espadà ha programat diferents activitats a Onda. Aquestes han estat organitzades per la Coordinació d'Igualtat i Convivència i Vicedirecció, que, a més, han comptat amb la col·laboració de diversos departaments i alumnat voluntari.
 
El dia 24 de novembre s'ha realitzat l'acte central: durant el matí, diverses/os alumnes han repartit cintes morades per a alumnat, professorat i personal no docent.
A les 12, tota la comunitat educativa s'ha reunit a una de les pistes esportives al voltant d'un cercle negre, per a escoltar un manifest reivindicatiu, en contra de la violència que pateixen tantes xiquetes i dones arreu del món, llegit per un alumne i una alumna del centre, mentre el col·lectiu Àrtemis ha pintat unes figures humanes al cercle. A un dels murs, s'han posat els noms de totes les dones assassinades aquest any a Espanya, víctimes de la violència de gènere. I a diferents llocs del centre s'han penjat cartells reivindicatius, demanant el final d'aquest problema tan greu que pateix la societat.
Durant tota la setmana, el canvi d'hora ha estat marcat per la cançó de Revolver, “Lo que Ana ve”, i el divendres 24, pel tema de Mafalda “En guerra”.
"La lluita per a eliminar la violència contra la violència contra les dones és una tasca de tothom, perquè ser testimoni silenciós suposa ser cooperador/a d’actes cruels i criminals. Des de l'IES Serra d'Espadà continuarem treballant per la igualtat real i per la implicació del nostre alumnat en un tema tant important com aquest", indica la seua directora, Anna Franch.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.