El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 25 de septiembre de 2018

Els bombers aparten dos pins tombats pel vent a l’Assagador del Maset d’Onda

13/11/2017 | 22:18 h
Comentarios
0

Bombers voluntaris del parc Espadà Millars han hagut d'apartar i trossejar, poc després de les 19 hores dàquest dilluns, dos pins mitjans que el vent havia tombat i que impedien el pas per la part alta de l'Assagador del Maset.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

47 fotos i dos vídeos de la festa anual del Grup Folclòric d’Onda

02/09/2018 | 08:14 h

El Grup Folclòric d’Onda ha celebrat aquest primer dissabte de setembre la seua festa anual, amb ofrena de flors a la seua patrona Santa Bàrbera. Després han cantat i ballat durant la celebració de la missa a l’església de la Verge del Carme.