El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 22 de febrero de 2018

Els bombers aparten dos pins tombats pel vent a l’Assagador del Maset d’Onda

13/11/2017 | 22:18 h
Comentarios:
0

Bombers voluntaris del parc Espadà Millars han hagut d'apartar i trossejar, poc després de les 19 hores dàquest dilluns, dos pins mitjans que el vent havia tombat i que impedien el pas per la part alta de l'Assagador del Maset.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

939 fotos del Carnaval escolar al col·legi Riu Millars de Ribesalbes i a Onda

09/02/2018 | 22:21 h

A Ribesalbes s’ha celebrat de matí, amb una rua des del centre al pavelló polifuncional, on s’ha esmorzat, mentre que a Onda ha sigut de vesprada, a partir de les 15.30 hores, inclós al centre d’educació infantil El Trenet, que ha desfilat per l’avinguda de Montendre.