El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 15 de febrero de 2019

Comença el cicle de teatre Reclam de l’UJI al Mònaco d’Onda

12/11/2017 | 07:23 h
Comentarios
1

(12 fotos) Aquest dissabte ha començat al teatre Mònaco d'Onda el cicle anual Reclam, organitzat per la Universitat Jaume I (UJI), amb la companyia Els Indecents i el seu muntatge No som ningú. Divendres que ve, a partir de les 22.30 serà el torn de Xavi Castillo.

Dissabte 18, amb entrada gratuïta, a partir de les 19 hores, serà La Nona Teatro la que representarà Palabras de Miguel, sobre els poemes de Miguel Hernández. Hi haurà també una sessió de teatre infantil, Oniricus, en horari escolar, dimecres 15, a les 11 hores.

Comentarios:
1
Ondera
13/11/2017 | 08:13 h
#
Quina llàstima que no anara més gent. Un obra sensacional, amb professionals excel·lents i el poc públic que hi havia.....
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

El Torneo de España Match de Improvisación da paso a la Liga local de Onda

05/02/2019 | 15:11 h

(466 fotos) Este fin de semana se ha celebrado en el Teatro Mónaco de Onda el I Trofeo de España Matx de Improvisación, en el que la selección valenciana se ha impuesto a la aragonesa en la final por 6-5. El próximo domingo comienza la VII Liga de Improvisación Teatral, en la Cassola, con nuevo horario, a partir de las 18.30 horas.