El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 25 de septiembre de 2018

La banda de la Unió Musical d’Onda participa en el XXXIX Certamen autonòmic

12/11/2017 | 07:11 h
Comentarios
0

(12 fotos) La banda simfònica de la Unió Musical Santa Cecília d'Onda participa diumenge 19 de novembre, a paritr de les 19 hores a València en el XXXIX Certamen autonòmic i aquest dissabte ha celebrat al seu auditori el concert preparatori.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

47 fotos i dos vídeos de la festa anual del Grup Folclòric d’Onda

02/09/2018 | 08:14 h

El Grup Folclòric d’Onda ha celebrat aquest primer dissabte de setembre la seua festa anual, amb ofrena de flors a la seua patrona Santa Bàrbera. Després han cantat i ballat durant la celebració de la missa a l’església de la Verge del Carme.