El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 18 de febrero de 2018

Intensa activitat cultural a Onda durant novembre

01/11/2017 | 23:53 h
Comentarios:
0

L'Ajuntament d'Onda té preparada una intensa i variada programació cultural per al mes de novembre, on el teatre serà el gran protagonista. Lluís Pastor Catalan, tinent d'alcalde de Cultura, ha ressaltat que “a més de totes les activitats culturals que cada mes realitzem, al novembre tenim dues cites molt importants a Onda: la mostra de teatre Reclam i el Festival d’Improvisació Vila d’Onda (Fivo), que ens permetran gaudir del teatre d'una forma intensa i participativa”.

El Reclam de la Universitat Jaume I (UJI) celebra el seu 25 aniversari portant a Onda diferents representacions, com ‘No som ningú’, de la companyia Els Indecents, que es representarà el dissabte dia 11 al Teatre Mònaco.

‘Xavi Castillo News!’ comentarà les últimes notícies amb l'humor i la sàtira habitual que el caracteritza i, aquesta vegada, acompanyades de les millors versions de grans clàssics del Rock & Roll en directe, amb la banda The Rocktrippers. Tot això divendres 17 també al Mònaco.

D'altra banda, el  Festival d’Improvisació Vila d’Onda (FIVO) conjuminarà al municip un elenc d'11 companyies referents nacionals en el panorama de la improvisació teatral amb l'objectiu d'obrir aquest gènere al públic. La cita, tindrà lloc durant dos caps de setmana consecutius (del 24 al 26 de novembre i de l'1 al 3 de desembre).

Durant sis dies, el FIVO combinarà tretze sessions d'espectacles programades, que van des de la dansa a la comèdia, els xous infantils i la improvisació musical o gestual, i explicarà també amb quatre masterclass.

“Aquest important certamen presentarà propostes sense guió que buscaran convertir al públic en espectador-protagonista d'obres úniques i irrepetibles”, ha assegurat Pastor, qui ha assenyalat que “amb FIVO reforcem el gènere de la improvisació teatral a Onda que va iniciar fa anys Arteatre, amb la Lliga d'Improvisació Teatral, convertint la localitat en epicentre d'aquesta disciplina artística. A més, des de l'Ajuntament d'Onda acostem la cultura a tots els onders, doncs les obres estan pensades per a tot tipus de públic, des de l'infantil i familiar fins a l'adult”.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

939 fotos del Carnaval escolar al col·legi Riu Millars de Ribesalbes i a Onda

09/02/2018 | 22:21 h

A Ribesalbes s’ha celebrat de matí, amb una rua des del centre al pavelló polifuncional, on s’ha esmorzat, mentre que a Onda ha sigut de vesprada, a partir de les 15.30 hores, inclós al centre d’educació infantil El Trenet, que ha desfilat per l’avinguda de Montendre.