El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 16 de abril de 2024

Onda recull més de 200 propostes per als pressupostos participatius de 2018

15/10/2017 | 23:10 h
Comentarios
0

Més de 200 propostes s'han presentat durant el mes de setembre als pressupostos participatius 2018 de l'Ajuntament d'Onda, que ha ampliat aquesta partida fins als 250.000 euros.

Després de la recollida i recompte de totes les propostes, la temàtica de les mateixes recau en la seua majoria en matèries d'urbanisme i cultura, però també hi ha propostes de festes, educació, administracions públiques, medi ambient o serveis socials.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, s'ha mostrat satisfet per “l'elevada participació que enguany han mostrat els veïns” i assenyala que “des del consistori se seguiran prenent aquest tipus de mesures ja que per a aquest equip de govern és una prioritat que la veu dels onders siga escoltada per a així seguir atenent les seves necessitats i créixer junts com a ciutat”, segons granscriu una nota de l'Ajuntament.

Durant aquest mes d'octubre, els tècnics específics de cada àrea estudien la viabilitat de cada proposta i les seleccionades a sotmetre's a votació durant el mes de novembre.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.