El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 21 de marzo de 2018

Podem presenta a Onda la Secretaria de Món Rural, Sostenibilitat i Sobirania Alimentària i el cercle MES

09/10/2017 | 22:06 h
Comentarios:
0

(19 fotos) La Casa de la Cultura d'Onda ha acollit recentment la jornada que convocava responsables de temes de món rural, sostenibilitat i sobirania alimentària en ajuntaments i cercles de Podem per a presentar eixa nova secretaria.

Durant l'encontre se'ls ha oferit ajuda i s'ha sol·licitat el seu suport per a establir xarxes de col·laboració. També s'ha fet l'assemblea del cercle de Món Rural, Ecologia i Sobirania Alimentària (MES).

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

184 fotos de la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda

18/03/2018 | 21:02 h

Este viernes 16 de marzo se ha celebrado en el Teatro Mónaco la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda. El mejor jugador ha sido proclamado Jorge Martí Contreras y han recibido la camiseta acreditativa sus sobrinas Aitana y Vega Martí Catalán. Ha actuado en directo el grupo ondense de música en valenciano Epicentre.