El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 18 de febrero de 2018

Ayódar acoge el encuentro de bandas de música del Alto Mijares y l’Alcalatén

10/09/2017 | 19:56 h
Comentarios:
0

(139 fotos) Las bandas de música de l'Alcora, Figueroles, Les Useres, Llucena, Villahermosa del Río y la local han participado la tarde de este sábado en Ayódar en el encuentro del Alto Mijares y l'Alcalatén, un poco pasado por agua al principio.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

939 fotos del Carnaval escolar al col·legi Riu Millars de Ribesalbes i a Onda

09/02/2018 | 22:21 h

A Ribesalbes s’ha celebrat de matí, amb una rua des del centre al pavelló polifuncional, on s’ha esmorzat, mentre que a Onda ha sigut de vesprada, a partir de les 15.30 hores, inclós al centre d’educació infantil El Trenet, que ha desfilat per l’avinguda de Montendre.