El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 18 de febrero de 2018

L’Ajuntament d’Onda torna el cicle de jazz a la Font de Dins

05/09/2017 | 22:17 h
Comentarios:
0

Lluís Pastor Catalan, tinent d'alcaldia de Cultura d'Onda, ha presentat aquest dimarts el cicle 'Jazz de Dins', en què es relizarán concerts durant els tres propers caps de caps de setmana de setembre.

Els dos primers seran en dissabte, a partir de les 19.30 hores, i el tercer serà el diumenge 24 de setembre, amb aquest mateix horari, al Raval de Sant Josep, coincidint amb la Fira de Sant Miquel, amb la Lírica Big Band de Silla i l'Onda Big Band.

El dia 9 de setembre tindrà lloc la primera de les actuacions a la Font de Dins, en aquest cas el trio onder Colombo (a la foto de dalt), i el dissabte 16 ho farà el grup 'Pra Você'. "Tornem a organitzar la majoria dels concerts a la Font de Dins, on va néixer el cicle en 2010 i després que recorregués diverses ubicacions al llarg dels anys", ha apuntat Pastor.

També ha significat que l'equip de govern municipal col·labora una vegada més amb associacions locals en l'organització d'actes culturals, "en aquest cas amb Onda i Música".

"En aquesta mateixa línia, el 30 de setembre al teatre Mònaco, l'associació cultural Desbankà presenta els monòlegs d'Eugeni Alemany i Toni de l'Hostal, i abans, el divendres 15 i el diumenge 17, el musical 'Canallas y princesas', amb cançons de Joaquín Sabina i dirigit per l'onder Christian Martínez Llácer ", ha conclòs el regidor.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

939 fotos del Carnaval escolar al col·legi Riu Millars de Ribesalbes i a Onda

09/02/2018 | 22:21 h

A Ribesalbes s’ha celebrat de matí, amb una rua des del centre al pavelló polifuncional, on s’ha esmorzat, mentre que a Onda ha sigut de vesprada, a partir de les 15.30 hores, inclós al centre d’educació infantil El Trenet, que ha desfilat per l’avinguda de Montendre.