El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 19 de abril de 2024

Aquest dissabte, 9 de setembre, VII Torneig Sant Miquel d’Onda de futbol infantil

04/09/2017 | 20:47 h
Comentarios
0

El VII Torneig Sant Miquel per a equips infantils de nascuts en 2005 es disputará  aquest dissabte, 9 de setembre, al camp municipal de la Serratella. Participaran el CD Onda, València CF, Llevant UD i Elx CF. En el cas del CD Onda, en ser un equipo de categoria inferior, podran jugar xiquets de 2004 i 2005.

Es tracta d'una competició quadrangular que organitza l'escola de futbol base del CD Onda i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament,  la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) i la Diputació Provincial de Castelló.

El regidor d'Esports, Paco Chalmeta Castells, i la secretària de l'Escola, Loli Ballester, han explicat el matí d'aquest dilluns a la sala de premsa de l'Ajuntament els detalls d'aquesta competició d'una jornada.

Són partits de futbol 11 de 50 minuts, amb entrada gratuïta. L'horari del campionat serà de 9 a 13 hores i de 17 a 19 hores. A més, els participants gaudiran d'un recés per a menjar, a les 13.30 hores. La cerimònia de clausura i lliurament de trofeus, a partir de les 19.30 hores, posarà fi al torneig.

Chalmeta ha convidat totes les persones d'Onda a “acudir a aquesta festa futbolística que, a més de permetre que els jugadors locals s'enfronten a equips de Primera i Segona Divisió, atrau a una gran quantitat de públic, beneficiant així a l'hostaleria i el comerç local”. El regidor també ha destacat que “per a l'equip de govern aquest tipus d'esdeveniments demostren que seguim treballant en la nostra línia de promocionar la pràctica esportiva i que Onda es confirme com a referent de ciutat saludable”.

Per la seua banda, Loli Ballester ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació de Castelló en l'organització d'aquest VII Torneig Sant Miquel per a equips infantils de futbol.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.