El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 18 de febrero de 2018

El Grup Folclòric d’Onda ja té nova reina infantil, Sofia Blasco Estall

03/09/2017 | 19:11 h
Comentarios:
0

(229 fotos) El Grupo Folclòric d'Onda ha celebrat aquest cap de setmana les seues festes. Sofia Blasco Estall ha sigut proclamada reina infantil, lloc en el qual substitueix Sandra Navarro Díez de los Ríos, que ho era des de 2012. L'acte s'ha celebrat dissabte al centre integral de majors (CIM) del carrer de la Comare Elisa Meseguer, amb María Dolores Parades Bautista com a mantenidora.

Diumenge de matí s'ha fet la missa cantada i ballada a l'esglèsia de la Verge del Carme i, després, la tradicional ofrena de flors al carrer de Santa Bàrbera.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

939 fotos del Carnaval escolar al col·legi Riu Millars de Ribesalbes i a Onda

09/02/2018 | 22:21 h

A Ribesalbes s’ha celebrat de matí, amb una rua des del centre al pavelló polifuncional, on s’ha esmorzat, mentre que a Onda ha sigut de vesprada, a partir de les 15.30 hores, inclós al centre d’educació infantil El Trenet, que ha desfilat per l’avinguda de Montendre.