El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

El II Certamen Rock en viu Rellamp Onda ja ha començat i continua aquest dissabte

31/08/2017 | 13:52 h
Comentarios
0

(6 fotos) Aquest dissabte passat, 26 d'agost, ha arrancat la segona edició del Certamen Rock en viu Rellamp Onda, amb l'actuació del grupo Epicentre a la seu de l'associació, la nau 7 del carrer de Sant Ferran.

Dissabte que ve, 2 de setembre, tindrà lloc allí mateix la segona semifinal, a partir de les 23.30 hores, amb JossJoshef i Colombo. Tancaran la participació, dissabte 9 de setembre, a la mateixa hora, els altres dos grupos restants: Los Pechos No i Kharma.

"Durant aquestes sessions musicals gratuïtes, cada grup toca tres cançons i un jurat format per un membre de l'Associació Rellamp, un del Consell de Festes i un músic professional, selecciona a les formacions que passaran a la final, que tindrà lloc en una actuació inclosa en la programació de la Fira de Sant Miquel, el pròxim 23 de setembre, a les 22.30 hores", indica una nota municipal.
El regidor de Joventut de l'Ajuntament d'Onda, Asensio Blaya Martínez, ha informat que el tercer classificat obtindrà un premi de 200 euros i el segon guanyarà 300 euros, mentre que el primer classificat rebrà un premi de 700 euros i tindrà l'oportunitat d'actuar "en un dels concerts que formen part de l'extensa i diversa programació de la Fira", segons la nota.

"La regidoria de Joventut mostra així la seva aposta per la música local i els grups d'Onda", afegeix la nota. En aquest sentit, Blaya ha destacat que “la nostra aposta per a potenciar la música en viu i de casa és ferma, per la qual cosa és una satisfacció que tants grups d'Onda participen en aquest certamen i que un d'ells arribe a ser el protagonista en l'escenari en una cita tan significativa per a la nostra localitat com és la celebració de la Fira”, segons acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.