El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 20 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda canvia la canonada de sanejament del carrer Pintor Oliet “per a solucionar filtracions”

29/08/2017 | 18:59 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha iniciat aquesta setmana els treballs per a canviar la canonada de sanejament del carrer Pintor Oliet, inclosos en la partida d'obres pluvials, pera a "donar una solució definitiva a les filtracions de la zona". El pressupost total de l'obra és de 23.305,68 euros i l'executa l'empresa local ARIMCA.

"Després de realitzar les pertinents comprovacions, s'ha confirmat que la canonada de sanejament presenta diferents fissures. Amb la seva reparació, l'actual equip de govern que lidera Ximo Huguet, dins de la seva política d'aproximació als ciutadans, torna a escoltar als onders i oferir-los una solució", indica la regidora d'Urbanisme, Marta Piquer Martí.

En aquest sentit, Piquer ha mostrat la seua satisfacció per resoldre aquest problema i ha assenyalat que “es tracta d'una actuació demandada i requerida des de fa temps pels veïns d'aquest carrer, que patien múltiples fugides d'aigua al sanejament dels seus habitatges provocats per les fissures que presentava la canonada”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

Amb aquesta actuació es canviarà per complet la canonada de sanejament del vial, s'arreglaran les derivacions als habitatges i s'asfaltarà la calçada d'aquest carrer molt pròxim al centre històric.

La regidora d'Urbanisme ha afegit que “una vegada més, des de l'actual equip de govern realitzem obres històricament demandades pels nostres veïns i seguim diversificant i impulsant l'economia local permetent que empreses locals s'encarreguen d'aquest tipus d'actuacions”, segons acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.