El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

L’alcalde d’Onda visita el menjador social infantil i l’Escola d’Estiu de la parròquia de Sant Bartomeu

28/08/2017 | 17:34 h
Comentarios
0

(3 fotos) L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, acompanyat de la tinent d'alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella Garcia, ha visitat aquest divendres 25 d'agost l'Escola d'Estiu de la parròquia de Sant Bartomeu i han compartit el desdejuni del menjador social infantil.

Cam ja va informar eltriangulo.es, l'Ajuntament i la Parròquia han tornat a posar en funcionament aquest estiu aquesta escola que està dirigida a majors de 3 anys i menors de 18 anys, pertanyents a famílies en risc d'exclusió. Està en marxa entre els mesos de juliol i agost, i el nombre de menors que s'estan beneficiant d'aquest programa supera els 40 xiquets i xiquetes.

Huguet ha explicat que amb la visita ha volgut “conèixer de primera mà el servei que des de l'Ajuntament s'està oferint, així com garantir el nostre compromís i donar suport a xiquets i xiquetes que tenen majors dificultats en els processos d'inclusió. Des de la nostra entrada al govern apostem per les persones i per reforçar programes com aquest, a través de polítiques inclusives, per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”, segon indica una nota de l'Ajuntament, que continua així: 

"Els menors de 3 a 12 anys que estan participant en les activitats municipals incloses en l'Escoleta d'Estiu, han aprofitat la visita de l'alcalde i la tinent d'alcalde per a explicar-los com s'ho estan passant de bé en aquests mesos d'estiu i les excursions que han realitzat. Per la seva banda, els majors de 12 fins als 18 anys estan realitzant activitats socioeducatives en les instal·lacions de la 'Parroquia San Bartolomé'. Per a dur a terme aquest pla, l'Ajuntament d'Onda inverteix en el programa quasi 23.000 euros i el pla a més serveix per a crear llocs de treball.

Així mateix, Huguet ha assenyalat que “amb aquest desdejuni exemplifiquem la importància dels hàbits alimentaris com a part fonamental d'una adequada nutrició. És fonamental implementar una dieta adequada, conscienciar als menors i les seves famílies de la importància d'estar ben alimentats, crear hàbits d'higiene abans, durant i després de cada menjar i contribuir al desenvolupament de les habilitats socials amb les activitats escolars”. En aquest sentit, l'alcalde d'Onda ha recordat que “amb aquest programa, que s'està desenvolupant durant els dies laborables al llarg de juliol i agost, de dilluns a divendres de 9 a 16,30 hores, tots els menors inscrits tenen assegurat tres menjars al dia: esmorzar, menjar i berenar”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.